مختصرومفید بگم..
هرکی از بچه ها هر مشکلی داره.اینجا بگه..
نمیگم شاخ غول میکشنیم یا آفتاب مهتاب بالانس میکنیم...نه
اما قول هلویی میدم اگه همه باهم باشیم هیچ مشکلی لاینحل نمونه..
اینجا غرور افراد محفوظه..اگه مشکل خصوصی باشه تو پستو پنهونش میکنم و تمام سعی رو برای رهایی از مشکل بکار میبریم..
قصه قصه همون چوب کبریتاس..که تنهایی زرت میشکنن..اما جمع که شن دیگه خبر از شکستن نیست..
تمرین کنیم با هم بودن رو...مهر ورزیدن رو...نماز عشق را بجماعت ادا کنیم و سجده محبت بجای آوریم..
همش دو روز تو دنیاییم..یه روزش که سرخود سرشو انداخت پایینو رفت..مونده یه روز دیگه...امروز رو باهم زندگی کنیم..
دست تک تک دوستان رو به گرمی میفشارم وهمدست میطلبم..
به امید همراهی تک تک دوستان
-------------------------------------------------
بیاییم درک کنیم
کودک احساس خود وغیر خودی
ونگوییم که ما درک نگشتیم زغیر
بازی مرتبه را ول بکنیم
وشمارش نکنیم
قصه همدردی را
بی تفاوت زطمع دور شویم بی منت
و نخواهیم که تلافی بکند
بعد از آن از طپش قلب سراغی گیریم
و ببینیم ترافیک محبت در دل
مینا رسولی گفت:
یک دوستی دارم که پدرش سخت بیماره ... از نظر مالی هم وضع خوبی ندارن ... خیلی زندگی سختی دارن ... بیایین برای سلامتی پدرش از ته دل دعا کنیم ...
حتما.ایشالا زودی خوب شه پدرش و زندگیشون سروسامون پیدا کنه به حق همین ماه
چیزی که من بش اعتقاد دارم اینه که این دنیا سختیه،امتحانه!! شما خیال میکنی من بی درد ام که همیشه تو آسایش بودم،نه جناب،همه تو این دنیا اندازه خودشون سختی میکشن! سختی بزرگ واسه آدم های بزرگه.امام حسین که امام بود،نور چشم پیامبر و خدا بود،....بقیه مطلب رو خودتون بگیرید....
این نوشته در ساعت December 7, 2011 1:17:53 PM IRST توسط رها ☆ ویرایش شد.ياسين احتشام گفت:
يكي از عزيزترين دوستانم بدجوري بدام افراد نااهل افتاده و داره غرق ميشه...بامنم تموم كرده...خواهشا واسش دعا كنيد سر عقل بياد...
حالا که دارید دعا میکنید منم دوستانی دارم با این مشکل مشابه لطفا اونا رو هم دعا کنید